Kartonnen dozen op maat bestellen | DozenProducent.nl

Bedrukken in hoge kwaliteit
U kunt uw dozen eventueel in één of of zelfs Full Colour door ons laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Bent u niet helemaal zeker van de kwaliteit van het karton, de afmetingen en/of bedrukking ervan? Geen zorgen! U krijgt via onze webshop de mogelijkheid een modelexemplaar te bestellen, voordat u een grote bestelling plaatst.
Vakverdeling: hoe groot is mijn omdoos?
We  updaten continu, zo geven de calculatoren steeds meer informatie. De vakverdeling gaat zelfs zover dat hij de maat voor de juiste omdoos weergeeft. Ook worden eventuele eenmalig kosten appart weergegeven, zo weet u altijd wat u een volgende keer bespaard. (vakverdeling berekenen)


Liever geen stansmeskosten?
Kies uit meer dan 2000 formaten. We hebben meer dan 2000 messen op voorraad liggen. Hiermee kunnen we zonder extra kosten de doosjes voor u maken. Kies uit onze uitgebreide lijst postdozen er is vast een maat die in de buurt komt.

2000+ formaten Geen stansmeskosten.




Ruim assortiment verpakking
Onze webshop geeft een compleet overzicht van onze producten, waarbij u een keuze kunt maken uit materiaalsterkte, afmetingen en gewenste aantallen. Naast dozen op maat leveren wij bovendien een ruim assortiment dozen uit voorraad en een reeks verpakkingsmaterialen, zoals tape, kraftpapier en wikkelfolie. Desgewenst kunt u ook nog profiteren van onze kant-en-klare restpartijen, die wij volledig in uw voordeel tegen kostprijs aanbieden.

Aanbiedingen

DozenProducent.nl  25 jaar Gespecialiseerd in de productie van kartonnen dozen op maat. Vanaf 1 stuks tegen een scherpe prijs! U berekent en bestelt uw Doos op Maat eenvoudig met de online calculator op onze website
.