Doos-op-maat

Doos op maat
Bij Dozenproducent kunt u eenvoudig een doos op maat bestellen. U kunt bij ons elk type kartonnen doos laten maken, in verschillende maten. Bovendien zijn er verschillende manieren om uw doos te bedrukken, zowel wat betreft de techniek als het aantal bedrukte zijden. Met onze online configurator kunt u de gewenste maten, eigenschappen en meer zelf invullen. Zo kunt u heel makkelijk een doos maken die precies aan uw wensen voldoet! Wanneer u advies wilt bij het maken een doos op maat staan wij natuurlijk altijd voor u klaar.

Kartonnen doos op maat
Het is mogelijk om een kartonnen doos op maat voor allerlei verschillende doeleinden te laten maken en bedrukken.U kunt bij ons terecht voor onder meer:


Wij kunnen voor elke gelegenheid voor u een kartonnen doos op maat maken. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld kadodozen, bierdozen of een post-pakket op maat te maken? Er zijn nog veel meer mogelijkheden om dozen op thema te laten maken.

Doos op maat laten maken
Het formaat van een doos is in grote mate mate afhankelijk van de inhoud. Wanneer u een doos op maat laat maken bij ons helpen wij u dan ook graag het juiste formaat te bepalen maar ook met alle andere vragen die u heeft. Een persoonlijke uitstraling van uw doos bereikt u gemakkelijk door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo te laten bedrukken. Zo wordt een doos niet alleen een verpakking, maar ook een visitekaartje! U kunt bij Dozenproducent elke doos op maat naar wens laten maken.

Doos op maat bedrukken
Door een doos op maat te laten bedrukken valt deze direct op! U kunt bij Dozenproducent dozen laten bedrukken op één of meerdere zijden. Zelfs volledig bedrukt is mogelijk. Wij hanteren geen opstartkosten voor bedrukking! Voor de bedrukking kunnen wij drie verschillende technieken toepassen:

  • Flexo (alleen zwart, eenvoudig)
  • Zeefdruk (heldere en witte kleuren, max 2 kleuren)
  • Offset UV (full colour UV, fotografisch met lichte glans)

Houdt er rekening mee dat voor een optimaal resultaat de bestanden voor de bedrukking een vector-bestand dienen te zijn. Wij helpen u graag met vragen over bedrukking

Doos op maat online
Wanneer u een doos op maat online bestelt, kunt u bij ons altijd rekenen op een uitstekende en uniforme kwaliteit. U heeft altijd de mogelijkheid om een modelexemplaar aan te vragen. Zo weet u zeker dat de kwaliteit, afmetingen en bedrukking kloppen voor u een grotere bestelling plaatst. Ook kleinere bestellingen zijn zeker mogelijk: al vanaf tien stuks bieden wij maatwerk! Door onze scherpe prijzen en hoge kwaliteit zijn wij voor iedereen de beste Dozenproducent.

Doos op maat bestellen
U kunt bij ons terecht voor zeer scherpe prijzen wanneer u een doos op maat wilt bestellen. Door ons grote machinepark kunnen wij voor iedere doos de juiste machine inzetten. Door het grote volume dat wij dagelijks produceren kunnen wij lage tarieven hanteren, waar u van profiteert. U kunt daarnaast veel meer dan alleen een doos op maat bestellen bij ons. Wij bieden naast verpakkingen ook verschillende inpakmaterialen zoals bijvoorbeeld luchtkussenfolie of schuimfolie aan. Zo kunt u praktisch alles inpakken en beschermen. Niet alleen de doos, maar ook de inhoud komt veilig aan!