Doos-op-maat

Doos op maat

Bij Dozenproducent kunt u eenvoudig een doos op maat bestellen. U kunt bij ons elke type kartonnen doos laten maken in verschillende formaten. Bovendien zijn er verschillende manieren om uw doos te bedrukken. Met onze online configurator kunt u de gewenste maten, eigenschappen en meer zelf invullen. Zo kunt u gemakkelijk een doos maken die precies aan uw wensen voldoet! Wanneer u advies wilt bij het maken van een doos op maat staan wij natuurlijk altijd voor u klaar.

Kartonnen doos op maat

Het is mogelijk om een kartonnen doos op maat voor allerlei verschillende doeleinden te laten maken en bedrukken.U kunt bij ons terecht voor onder meer:


Wij kunnen voor elke gelegenheid een kartonnen doos op maat maken voor u. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld vouwdozen en postdozen op maat te laten maken? Er zijn nog veel meer mogelijkheden om een doos op maat te laten maken.

Doos op maat laten maken

Het formaat van een doos is in grote mate afhankelijk van de inhoud. Wanneer u een doos op maat laat maken bij ons, helpen wij u dan ook graag het juiste formaat te bepalen. Een persoonlijke uitstraling van uw doos bereikt u gemakkelijk door bijvoorbeeld uw eigen huisstijl of bedrijfslogo te laten bedrukken. Zo wordt een doos niet alleen een verpakking, maar ook een visitekaartje! U kunt bij Dozenproducent elke doos op maat naar wens laten maken.

Doos op maat bedrukken

Door een doos op maat te laten bedrukken valt deze direct op! U kunt bij Dozenproducent dozen laten bedrukken op één of meerdere zijden. Zelfs volledig bedrukt behoort tot de mogelijkheid. Voor de bedrukking kunnen wij vier verschillende technieken toepassen:

  • Flexo (alleen zwart, eenvoudig)
  • Zeefdruk (heldere en witte kleuren, max 2 kleuren)
  • Offset UV (full colour UV, fotografisch met lichte glans)
  • Digitaal Inkjet (Full colour met een maximaal printbereik van 29cm breed en een lengte van 89cm en kan helaas geen foto's en/of volvlakken printen)

Houdt er rekening mee dat voor een optimaal resultaat de bestanden voor de bedrukking vector-bestanden dienen te zijn. Wij helpen u graag met vragen over bedrukking

Doos op maat online

Wanneer u een doos op maat online bestelt, kunt u bij ons altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. U heeft altijd de mogelijkheid om een model aan te vragen. Zo weet u zeker dat de kwaliteit, formaat en de bedrukking klopt voor u een grote bestelling plaatst. Ook kleinere bestellingen zijn zeker mogelijk. Door onze scherpe prijzen en hoge kwaliteit zijn wij voor iedereen de beste Dozenproducent.

Doos op maat bestellen

U kunt bij ons terecht voor zeer scherpe prijzen wanneer u een doos op maat wilt bestellen. Door ons grote machinepark kunnen wij voor iedere doos de juiste machine inzetten. Door het grote volume dat wij dagelijks produceren kunnen wij lage tarieven hanteren, waar u van profiteert. U kunt daarnaast veel meer dan alleen een doos op maat bestellen bij ons. Wij bieden naast verpakkingen ook verschillende inpakmaterialen zoals bijvoorbeeld luchtkussenfolie of schuimfolie aan. Zo kunt u praktisch alles inpakken en beschermen. Niet alleen de doos, maar ook de inhoud komt veilig aan!